|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παλιά το..κορόϊδευα..τελικά το πήρα!!..R1200GS
καλοταξιδο να ειναι και να το χαρεις να ηξερες ποσους εχω ακουσει να το κοροιδευουν ,και μετα να το παιρνουν .....να εισαι καλα να το χαρεις !!!!
|
|
|||
|
|||
καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα του GS forum
|
|
||||
|
||||
Φίλε Χρήστο,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum ... Καλή διαμονή κοντά μας και με το καλό να χαρείς, την κούκλα των ονείρων σου .... Υ.Γ. Σε περιμένουμε σε κάποια απ' τις συναντήσεις μας, να σε γνωρίσουμε κ από κοντά ... .
|
|||
|
|||
Καλως ορισες στην παρεα και καλα χιλιομετρα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες doctor ΟΚ, δεν το κορόϊδευα ακριβώς αλλά το σνόμπαρα -ειδικά όταν είχα το Tiger 1050- λιγουλάκι, είναι η αλήθεια.... Το απέκτησα κι εγώ και τείνω να το λατρέψω!!!! Είναι έρωτας η μοτοσυκλέτα αυτή. Και τον ζεις σιγά-σιγά. Κάποια μηχανάκια είναι ασφάλτινα, κάποια χωμάτινα. Κάποια θέλουν να λέγονται on-off, ή allaround....Μετά από 2 Africa Twin 750, V-Strom 650, Tiger 1050, πολλές βόλτες με τα -πράγματι υπέροχα- ΚΤΜ 950-990, ΜΟΝΟ το GS -προσωπικά μιλώντας- δικαιούται τον τίτλο της καλύτερης (ίσως κι απόλυτης) ΟΝ-OFF μοτοσυκλέτας. Καλώς ήρθες και πάλι, καλά και όρθια χιλιόμετρα και... να την πας χώμα και κακό μάλιστα!!!! Τότε να δεις αγάπες Last edited by forester; 08-06-2011 at 01:26. |
|
|||
|
|||
ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα χωρίς να έχεις περάσει από (και μείνει σε) varadero
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Varadero έχει ο αδερφός μου (2007 μοντέλο) και έχω κάνει κάποιες χιλιαδίτσες χιλιομετράκια, ειδικά όταν χάλαγε - ο κατά τα άλλα εξαίρετος- τίγρης μου, και δεν το αγοράζω το πράμα με τπτ!!!! Άριστο στο ταξίδι στην ΕΟ και σε όλα τα άλλα από καλό έως μέτριο.... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παρελαβα το κοριτσι μου!! New r1200gs ('11) | squad | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 43 | 24-06-2011 00:43 |
Μήπως τελικά είναι απαραίτητο το Μνημόνιο; | Arkas | Επικαιρότητα | 12 | 21-12-2010 02:24 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
Κινδυνεύει το πλαίσιο από Αλουμινένιες βαλίτσες σε R1200GS ? | linex | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 01-02-2010 03:36 |
R1200GS τώρα ή το καινούργιο? | platon | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 25 | 13-11-2009 19:31 |