![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
συλλυπητήρια στην οικογένεια και κουράγιο.ότι και να πούμε είναι λίγο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα κρίμα κρίμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ μου Φίλε Νώντα αντίο σου στο τελευταίο και μοιραίο σου ταξίδι , τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
fotisgs |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Νώντα.Ελπίζοντας οτι μας βλέπεις από εκεί πάνω, βοήθα να είναι το δικό σου ατύχημα το τελευταίο στην μοτοσικλετιστική κοινότητα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα.
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα το ειδα!!!! Τι νεο κι αυτο μολις ανοιξα τον υπολογιστη μετα απο 12 μερες!!!!!
Συλλυπητηρια στης οικογενεια του κι ας ειναι επιτελους ο τελευταιος!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σενα Νώντα (αν και δεν σε γνώριζα): ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Για την οικογένεια: Θερμά Συλλυπητήρια Για εμας τους υπολοιπους: Είθε να έχουμε την προσοχή του απο εκεί ψηλά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Η ειρωνία της υπόθεσης είναι οτι επειδή οι ελληνικοί δρόμοι ειναι σε τέτοια χάλια θεωρούμε οτι στο εξωτερικό όλα είναι τέλεια και ασφαλή, κάτι που σε γενικές γραμμές ισχύει αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις με ολέθρια αποτελέσματα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλό ταξίδι Νώντα και να προσέχεις εμάς που μείναμε πίσω απο εκεί ψηλά!!! Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένειά του... |
![]() |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |