![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην ανοιγω αλλο θεμα...ενα αξιοπιστο (οχι επαγγελματικης χρησης) δυναμοκλειδο ποσο παει...και αν εχετε και κανενα να προτεινετε...
το νου σας...ΚΡΙΣΗ - ΔΝΤ κτλ κτλ... ![]() ευχαριστω Ευγενιος |
|
|||
|
|||
![]()
Πανω κατω ολα τα δυναμοκλειδα εχουν το ιδιο ευρος ρυθμισεων οσον αφορα την δυναμη.
Καλο θα ειναι να παρεις καποιο καλο δυναμοκλειδο απο γνωστη εταιρια επαγγελματικων εργαλειων (που να σου προσφερει και service-ανταλλακτικα) γιατι αν δεν λειτουργει σωστα και αξιοπιστα εσυ μπορει να νομιζεις οτι σφιγγεις με την σωστη ροπη αλλα στην πραξη να ειναι λαθος (Επαγγελματικα το δυναμοκλειδο το στελναμε μια φορα το χρονο για service και ελεγχο σωστης λειτουργειας) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυναμοκλειδο 3/8" 10-50Nm STANLEY ΜΟΝΤΕΛΟ:[113565] Δυναμοκλειδο 1/2" 70-350Nm STANLEY ΜΟΝΤΕΛΟ:[113572] |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που ενδιαφέρει κάποιον είναι στην αρχή, τι μέγεθος βίδες θα σφίγγει, για να πάρει το ανάλογο εργαλείο.Μετά θα δει την αξιοπιστία, την τιμή, τα ανταλακτικά κ.λ.π.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν νομιζω να εχει να σφιξει βιδες απο diesel ή φορτηγο γενικοτερα για να παει να παρει αυτο..... Και δεν νομιζω να λογιζεται ως "ερασιτεχνικο" οπως ζηταει ο φιλος παραπανω! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως φαινεται το "μικρο" σε καλυπτει κατα 90-95%
Ποσες φορες θα χρειαστει να λυσεις τις 5-6 που θελουν παραπανω δυναμη; Και αν τις λυσεις τις σφιγγεις οσο το γινεται πιο δυνατα και αν αμφιβαλεις για το αν τις εχεις βιδωσει αρκετα δυνατα περνας απο ενα βουλκανιζατερ-συνεργειο και ζητας να σου "χτυπησουν" λιγο τις βιδες που πιστευεις πως θελουν κι αλλο. Μηπως πιστευετε πως στο service και στις περισοτερες επισκευες (πλην βαρεως τυπου εντος του μοτερ κυριος) πως ο μηχανικος ειναι με ενα δυναμοκλειδο στο χερι και σφιγγουν καθε βιδα με αυτο; |
|
|||
|
|||
![]()
αν αυτο μπορει να με καλυψει για το 90-95% των βιδοματων ειμαι οκ...αλλωστε δεν σκοπευω να λυσω δεσω μοτερ...
Δυναμοκλειδο 3/8" 10-50Nm STANLEY ΜΟΝΤΕΛΟ:[113565] αυτο δε τι τιμη μπορω να το βρω και απο που...??? κοιταξα ebay αλλα θελω να εχω μετρο συγκρησης...!!! Ευχαριστω για τις πληροφοριες...και συγνωμη για το οφφ τοπικ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σου πρότεινα να έχει λίγο μεγαλύτερο εύρος, ειδικά προς τα επάνω, δεν ξέρω τι ζητά το Guzzi για τους τροχούς, αλλά το 1200αρι(για πίσω τουλάχιστον) ζητά 60Νm. ![]() Εγώ έχω ένα σε 1/4'' για τις μικρές(6-30Νm) και ένα σε 1/2'' για τις μεγάλες(40-210Νm) Last edited by nivam; 20-12-2011 at 12:57. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 20 | 29-10-2010 08:12 |
τελεση θειας λειτουργιας στην αγια σοφια | gsmaniac | Κόσμος | 6 | 08-05-2010 14:38 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |