|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα ποντίκια την κοπανάνε πρώτα
το να ασπαζόμαστε απόψεις άλλων,
δε δείχνει ότι απλά έχουμε παραιτηθεί από το να σκεφτόμαστε? πέρα από την πλάκα, το να υποστηρίζουμε σθεναρά τη μια ή την άλλη πλευρά, χωρίς στοιχεία αλλά με φανατισμό, δε δείχνει μια αδεξιότητα στη σκέψη? όλοι έχουν δίκιο..? όλοι άδικο? δε ξέρω, πάντως είναι άδικο να κατηγορεί ο ένας τον άλλο.. και για να κλείσω, σκεφτείτε ότι μεταξύ σας μπορεί να γνωρίζεστε και να το γουστάρετε αυτό που κάνετε.. εγώ δεν σας έχω δει καν, και ορισμένους (μακάρι να κάνω λάθος) ούτε θέλω και είναι κρίμα. ο φίλος nakos εύστοχα λέει για τη συνάντηση στο σοφικό. εκεί τι θα γίνει? |
|
|||
|
|||
Κάποιοι επιμένουν ειρωνικά....
|
|
|||
|
|||
Είναι ίδιον του μορφωμένου νου να μπορεί να απολαύσει μια ιδέα χωρίς να την αποδεχθεί.
Αριστοτέλης |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
..Αντε να ελαφρωνουμε λιγαααααακι!!..
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
Τι τραβανε τα κοτοπουλακια... | georgekostas | Διάφορα | 7 | 04-09-2009 14:34 |
Είδε τους χαρταετούς και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…! | Black_Shadow | Επικαιρότητα | 3 | 10-03-2009 01:01 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |