|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
Τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει τρέμουλο στο πίσω τμήμα της μηχανής και ανακάλυψα πως η πίσω ζάντα μου είχε στραβώσει. Έψαξα λοιπόν κάποιον να την πάω για ακτινολόγηση και τελικά κατέληξα στη mono-moto. Εκεί ο άνρωπος την είδε και μου είπε πως είχε σπάσει η μία ακτίνα, και όντως μου την έδειξε. Μου τσέκαρε τις υπόλοιπες ακτίνες και μου είπε πως απο τα πολλά χρόνια έχουν χαλάσει και δεν ακτινολογούνται, οπότε είναι μονόδρομος να τις αλλάξω όλες. Όντως άφησα το μηχανάκι και σε μερικές ώρες ήταν έτοιμο με καινούριες όλες τις ακτίνες του πίσω τροχού. ΟΙ καινούριες ακτίνες είναι λίγο πιο χοντρες απο τις μαμα αλλά ο άνθρωπος που είπε πως αυτές βάζουν στις gs. Το κόστος ανήλθε στα 80 ευρώ. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, γιατι δεν έχω ανάλογη εμπειρία, ούτε απο θέμα ακτινολόγησης ούτε απο το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο μάλιστα εξειδικεύεται στα μοντέλα gs απο ότι λέει. Αν και ήμουν λίγο δύσπιστος όταν μου είπαν πως οι ακτίνες αυτές έχουν κολλήσει και δεν ρυθμίζονται, η αλήθεια είναι πάντως πως αν και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα ακόμα το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε και η συμπεριφορά του μαγαζιού ήταν πολύ καλή και τυπική όσο αναφορά τον χρόνο παράδοσης.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
γνωστό και μη εξαιρετέο μαγαζι σωστά έπραξες ειναι καλος επαγγελματίας.... όσο για τις ακτίνες ναι δεν μπορεί να κανει τιποτα απο τον καιρο κολλάνε στο στεφάνη και δεν κανουν ουτε μπρος ουτε πισω {σχήμα λογου} Μονόδρομος η αλλαγή αυτων ....
|
|
|||
|
|||
Λογικότατο μου φαίνεται το κόστος ! Όμως μπορείς να κοιτάζεις και για ανταλλακτικά από το car.gr, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις
|
|
|||
|
|||
αν σου αλαξε ολες τις αχτινες με 80 ε μου φαινεται λογικη τιμη,
απο την αλλη αν θελανε αλαγμα.....αυτο θα μπορουσες να παρεις κ μια δευτερη γνωμη... Παντως θετικα επραξες ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαρη επειδή για να κάνεις στην ζάντα ακτινολογιση πρεπει να τις ξεβιδωσει....... Αυτη {η ακτινα }κολλαει στο στεφανη απο την πολυκαιρία και δεν γυρνάει με τπτ αλλα με τπτ και ετσι αναγκαστικά πρεπει να τις κόψη και να τις χτυπήσει για να βγουν εξω και να αντικατασταθούν με καινούργιες!!
|
|
|||
|
|||
σωστα, κ το κοστος λογικο με αλλαγη ακτινες...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με θερμοκρασία σε ΒMW F650GS | papas_14 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 29-09-2011 11:01 |
Πρόβλημα σε 1200 GS με την ηλεκτρονική πλακέτα (εγκέφαλος ) | nvythoul | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 28-07-2011 01:55 |
Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 58 | 04-04-2011 16:48 |
Πρόβλημα με καινούργια grips | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 31-08-2010 14:40 |
Aκρόαση ηθοποιών στο Δελφινάριο | kostas_366 | Θέατρο | 14 | 21-04-2010 20:43 |