|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα 19-20 Mαι
Ε όχι βέβαια!!
|
|
|||
|
|||
Χαίρομαι πολύ που ήμουν κι εγω σήμερα μαζί σας στο μάθημα...το διασκέδασα και έμαθα πολλά για την οδήγηση στο χώμα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν αυτό το σχολείο στην Θεσ/νικη και σε αυτους που συμμετήχαν. |
|
|||
|
|||
Μαριε όχι στη φωτο δεν μασοαει ΑΛΛΑ μετα του έδωσε και κατάλαβε
|
|
|||
|
|||
Το μάθημα ήταν εποικοδομητικό και χρήσιμο.Εχω κάνει χώμα αρκετές φορές ΑΛΛΑ τα σημεία κλειδιά που μας δώσανε τα παιδιά Τάκης-Βασίλης θα μας φανούν ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμα στο μέλλον για ποιο ασφαλή οδήγηση και ποιο ευχάριστη.Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σαυτους που τρεξανε και σε όσουσ συμμετείχαν ..Ενα μπράβο στην εταιρία Τρικαλιωτης για την φιλοξενία κα ιδιαίτερα απο εμένα ένα ευχαριστώ στα παιδια που μου προμηθεύσαν τακακια φρενων αν και Σαββατο και μάλιστα πολύ ευγενικά μου τα τοποθέτησαν χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση και μάλιστα δωρεν(τοποθέτηση)στέλνοντας με Σπιτι με ασφάλεια
|
|
|||
|
|||
Τάκης, Βασίλης, BMW Τρικαλιώτης, και φυσικά GS FORUM.... Η Σαλονικιώτικη παρέα όλα τα λεφτά!!! Γκαρντάσια είστε φοβεροί!! Πολύ γέλιο, κέφι και πάντα χαλαροί... Keep walking έτσι...!!! Για τα υπόλοιπα τι να πω εγώ... Τα είπαν όλα τα παιδιά. Απλά τέλεια, ΟΛΑ!!! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ απ' όλα τα παιδιά του Λαρισα'ι'κού team. Δημήτρη (Arkas), τι να πω ρε φιλαράκι... Ταξίδεψες απλά και μόνο για να είσαι κοντά μας!! Τα λόγια είναι περιττά... Καλή διασκέδαση και καλό μάθημα στο αυριανό γκρουπ!! |
|
|||
|
|||
καλημερα, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, αναχωρηση απο βολο 06 30
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε και σημερα!!!!!
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
GROUP για το Σαββατο
1. xurxes- ΕΞΩΦΛΗΣΕ 2. ckalfas- ΕΞΩΦΛΗΣΕ 3.LakisGS - ΕΞΩΦΛΗΣΕ 4.Skyhigh-ΕΞΩΦΛΗΣΕ 5. γραλιστας - ΕΞΩΦΛΗΣΕ 6.MOYTPO-ΕΞΩΦΛΗΣΕ 7.Arttassos-ΕΞΩΦΛΗΣΕ 8.konstantinos2310 -ΕΞΩΦΛΗΣΕ 9.dimisp-ΕΞΩΦΛΗΣΕ 10.element ΕΞΩΦΛΗΣΕ 11.Νοτης ΕΞΩΦΛΗΣΕ 12.ducas1098ΕΞΩΦΛΗΣΕ 13.irini sp ΕΞΩΦΛΗΣΕ 14.Κυριακος ΕΞΩΦΛΗΣΕ 15.fotislarissa ΕΞΩΦΛΗΣΕ 16.IOTH1X ΕΞΩΦΛΗΣΕ 17.thanoskomΕΞΩΦΛΗΣΕ 18.papaxazosΕΞΩΦΛΗΣΕ 19.babisadve ΕΞΩΦΛΗΣΕ 20. nikolas29 ΕΞΩΦΛΗΣΕ 21.thanasisf800gs ΕΞΩΦΛΗΣΕ 22.marizΕΞΩΦΛΗΣΕ 23. jtnakosΕΞΩΦΛΗΣΕ 24.LambrosE4ΕΞΩΦΛΗΣΕ GROUP για την Κυριακη 1.alx_k- ΕΞΩΦΛΗΣΕ 2.tsitsos- ΕΞΩΦΛΗΣΕ 3.TASOS GS ΕΞΩΦΛΗΣΕ 4.benjamako ΕΞΩΦΛΗΣΕ 5.man gs ΕΞΩΦΛΗΣΕ 6.tattoopanther ΕΞΩΦΛΗΣΕ 7.sokolatas ΕΞΩΦΛΗΣΕ 8. Κarantis ΕΞΩΦΛΗΣΕ 9. Alexandros ΕΞΩΦΛΗΣΕ 10.paschalisΕΞΩΦΛΗΣΕ 11.sakis ΕΞΩΦΛΗΣΕ 12.Korgios ΕΞΩΦΛΗΣΕ 13. -DHMHTRHS- ΕΞΩΦΛΗΣΕ 14.dkoukΕΞΩΦΛΗΣΕ 15.marabuΕΞΩΦΛΗΣΕ 16.moustakasΕΞΩΦΛΗΣΕ 17.andreas75ΕΞΩΦΛΗΣΕ 18.costas68gr ΕΞΩΦΛΗΣΕ 19.kostas1150ΕΞΩΦΛΗΣΕ 20.giorgos-gs-adv 21.tolhs |
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση
και στους Κυριακάτικους χωμάτινους !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 01:07 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |