![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ
|
|
|||
|
|||
![]() Βασίλη απλώς υποβάλω τα σέβη μου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία τα είπε ο Antonio Tabucchi και πολύ καλά κάνεις κι εσύ μισό αιώνα που πραγματοποιείς τα λόγια του!
![]() Άντε, να βρεθούμε να μας πεις από κοντά τις ταξιδιωτικές ιστορίες γι' αγρίους! |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ ανκόγ ιν φουά για τα σακχαρούχα σχόλια σας!
Χαίρομαι, που από τις λίγες μόνο ...λοξώς πελεκημένες λέξεις, δημιουργήσατε τις δικές σας φωτογραφίες γι' αυτό το ταξίδι και γουστάρατε! Και σας το ξαναλέω... . . ...χωρίς τα hot κομπλιμάν σας, θα ήμουν απογοητευμένος σαν μαδημένος τσετσένικος τσαλαπετεινός. Εις ασφαλή miles ...με έγκαυλον ταξιδιωτική οδήγηση! ![]() Last edited by Uriah Heep; 25-11-2011 at 11:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Nομιζω πως με καλυψαν απολυτα τα παραπανω σχολια..... Μονο σεβη μπορω να αποτισω!!! Να εισαι παντα καλα παντα υγιης και με οσα χιλιομετρα θελει η ψυχη σου!!! Γιατι ακομα και τα κειμενα σου εχουν ψυχη!!! Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάτι τέτοια σχόλια, μΕ δίνουν δύναμη και κέφι για πιό δυναμικές συγγραφικές συρράξεις και ταξιδιωτικά κείμενα που θα "σκίζουν" σώβρακα, στριγκ και πάνες ακράτειας! Σας ευχαριστώ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επί του πιεστηρίου...
Φίλος που ταξιδεύει αυτή τη στιγμή στο Αζερμπαϊτζάν με μοτοσυκλέτα, κατάφερε να πάρει 8ήμερη τουριστική βίζα, μετά από 15μερο παρακάλ νταλκά στο Αζέρικο διπλωματικό σιμψιλέ των Αθηνών. Για την Γεωργία, παραμένει το επίσημο κουφό από την Πρεσβεία τους στην Θεσσαλονίκη ..."ντεν χρειάζεται πράσινη κάρτα για την μοτοσυκλέτα"! ![]() Πριν φύγετε, ρωτάτε! Τα πάντα αλλάζουν από μέρα σε μέρα... Καλά χιλιόμετρα σ΄όσους ταξιδέψουν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από μένα και συγχαρητήρια για το ταξίδι σου
και για την διαφορετική περιγραφή σου όπου εμένα και την γυναίκα μου μας άρεσε τόσο που μας έπεισες να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Είναι κάτι διαφορετικό και με αρκετή αδρεναλίνη. Μένουμε μόνιμα Χιο και μας είναι πιο εύκολα να περάσουμε απέναντι στην Τουρκία παρά να πάμε Πάτρα και μετά να κάνουμε τα γνωστά χιλιόμετρα, έχουμε κάνει αρκετά προς τα βοριά και προς τα δυτικά. Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αν χρειαστώ την βοήθεια σου θα σε ενοχλήσω. Ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό τον καιρό υπάρχει άπνοια στα ταξιδιωτικά μου ιστία...
. ...και είμαι απελπιστικά διαθέσιμος για ταξιδιωτικές πληροφορίες! Το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ. ![]() |
![]() |
|
|