![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι ρε παιχταρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντα τέτοια φιλαράκι να καβαλάς τη μηχανάρα και να χάνεσαι χωρίς πολλά πολλά!!!! Μου άρεσες πολύ!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσυ και τα φιλαρακια σου ειστε η αιτια του κακου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε παληκαρα
με γυρισες στο 2006 Το πηγα με τη γυναικα μου, με ενα λιωμενο R80GS με καμμια 250αρια χιλιαδες χιλιομετρα στο κοντερ. Μου ταδωσε ο αξωνας στα Λαφουτεν... Εγω ετοιμαζόμουνα μηνες. Το δικο σου χυμα και τελειως μοναχικο, με μαγεψε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πες μου για το δικο σου... και η μηχανη σου......τη χαζευω, λενε οτι ειναι αστερι!!!! Απλη και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, οπως το 14αρι!! ....τα προβληματα στο δρομο ....ειναι το αλατοπιπερο!!!...μπορει να πεσει πολυ μερικες φορες!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν την εχω πλεον
(αντικατασταση το 2007, με GS1150/2002) Ηταν εξαιρετικα φιλικη στην οδηγηση χαμηλή σελλα, μεγαλο ελευθερο υψος από κατω, Πολυ Καλυτερα ζυγισμενη από το 1150 Πολυ καλη στο χώμα Ο ελαστικοτερος κινητηρας που εχω οδηγησει. Πειραματικα μια μερα ξεκινησα από κατω Πατησια, την εβγαλα από το υπόγειο, ανεβηκα Πατησιων, Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη, Δεξια τον περιφερειακό, κατω Κηφησιας και ως το Γραφειο δίπλα στο Παιδων μονο με Δευτερα και Νεκρα! Πρωτη ουτε στη ραμπα του υπογειου, τρίτη πουθενα! (Αν δεν ξερεις τα μερη, αναμεσα εχει και κλιση 12-14%) Καλα φρενα παρολο το ταμπουρο πισω, δεν τα εψησα ποτε (τελικη 150 σκασμενη...) Αλλα και : Γεροντικη ακρατεια στους κυλίνδρους. Απο σχεδιαστικο ελλατωμα κλωτσαγαν οι κοντρα βιδες η μια μετα την αλλη (καθε τοσο παπουτσια και παντελονια για πεταμα) Κοντερ για τα πανηγυρια (ειχα μονιμα ποδηλατικο για να βγαζω ακρη) Ηλεκτρικα θεματακια (καλωδια ξυλινα γαρ...) και προβληματικος αξονας (1ος Ισπανια στα 170.000κμ, 2ος Νορβηγια 250.000κμ. Ζορικο ζητημα, πανω από 1000€ καθε φορα. Προσφατα εμαθα για αφτερ μαρκετ Εγγλεζικο αξονα διαιρούμενο (για φτηνη και ευκολη επισκευή) Ειλικρινα θα την ξανασκεφτόμουν για τα γεραματα -ισως το 1000αρι (με ανακατασκευη...) Last edited by PanLampro; 24-11-2012 at 17:34. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||