|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μεγάλη προσοχή στο δρόμο !!!
Φίλοι μου ... τα μάτια μας δεκατέσσερα !!!
Μιλάω, για το παλικάρι της φωτό ... Καταλαβαίνω κ συμπάσχω με το πρόβλημά του ... όπως όλοι μας φαντάζομαι ... Αλλά, θα μου πείτε ... πού είναι το περίεργο ??? Το "περίεργο" είναι ότι, απ' την στιγμή που τον είδα να κατεβαίνει, ίσα που πρόλαβα να τραβήξω τη φωτογραφία ... Κι αυτό, γιατί κατέβαινε την κατηφόρα με αρκετή ταχύτητα ... σχεδόν με την ταχύτητα των αυτοκινήτων ... Και δεν ξέρω, κατά πόσο είναι εφικτό, να έχεις ακρίβεια χειρισμών, σ' ένα αναπηρικό καροτσάκι. Και εκτός της ταχύτητας, βγαίνει στην κεντρική λεωφόρο, με ένα υποτυπώδη έλεγχο - με μια κλεφτή ματιά - πάλι φουλαριστός ... Και το χειρότερο ... Η ώρα που τράβηξα τη φωτό, είναι λίγο πριν το σκοτάδι ... Μην σας μπερδεύει η φωτεινότητα της φωτογραφίας ... είναι αρκετά σκοτεινά ... Είναι λήψη για σκοτάδι, γι' αυτό κ είναι σχετικά θολή ... φαίνονται κ τα αναμμένα φώτα που αντανακλούν στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ... Φαντάζομαι - τον εαυτό μου πρώτο - που βγαίνουμε στην διασταύρωση, χωρίς να ακινητοποιηθούμε, και ξεκινώντας, να χτυπήσεις αυτόν τον ταλαίπωρο ... Η ακόμη, κοιτώντας τον καθρέφτη σου κ μην βλέποντας κάτι κοντά σου, να κάνεις ένα ελιγμό κ να τον πάρεις από κάτω ... Τουλάχιστον ο Χριστιανός, έπρεπε να έχει κάποια στοιχειώδη φώτα ποδηλάτου, ή έστω κάποια αντανακλαστικά ... Γι' αυτό λοιπόν ... τα μάτια μας ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ !!!
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεγάλη προσοχή στο δρόμο !!!
Δυστυχώς καθημερινά βλέπουμε πολλά τέτοια στους δρόμους. Πριν 2 βδομάδες σε επαρχιακό δρόμο στην Κέρκυρα, βράδυ με πολύ σκοτάδι (καθόλου φωτισμός), σε μια αρκετά κλειστή στροφή προσπέρασα ποδηλάτη χωρίς φωτισμό που ούτε καν τον είδα. Τον είδε η φίλη μου που ήταν συνεπιβάτης και με ρώτησε αμέσως μετά επειδή περάσαμε σχετικά "κοντά".
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έπαιρνα πιο κλειστά τη στροφή ... |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν είναι Λαρισαϊκό φαινόμενο ή γίνεται και σε άλλες πόλεις, όπως επίσης αν είναι θέμα ψυχολογίας λόγω κρίσης, αλλά τον τελευταίο καιρό στη Λάρισα βλέπεις συχνά πεζούς να περνάνε δρόμους με το πάσο τους ενώ το φανάρι γι' αυτούς είναι κόκκινο... Την περασμένη Τετάρτη παρ' ολίγο να χτυπήσω μία κοπέλα, και σήμερα το πρωί ένας φίλος μου στο τσακ δεν χτύπησε έναν τύπο. Μιλάμε περνάνε χαλαροί και στα π@π@ρια τους τα φανάρια. Τι θα δούμε ακόμη...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εμείς στα "βαριά" που κουβαλάμε 150-200 ψυχές στη κάθε "καραβιά".Εντάξει εννοείτε ότι κορνάρεις, προσπαθείς να κάνεις ελιγμό κ.τλ. ΤΟΝΙΖΩ όταν ΔΕΝ μπορείς να φρενάρεις είτε γιατί θα προκαλέσεις ατύχημα είτε γιατί όλη η μάζα των επιβατών θα έλθει μπροστά: Τον περνάς ατύχημα, τροχαίο κ είναι από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις που όταν ο πεζός παραβιάσει το κόκκινο δεν διώκεσαι. Μην σας σοκάρει σκεφτείτε το καλά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι θες να μας πείς? |
|
|