![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
...οι αρσενικοι κοστίζουν 25βαλε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τεσπα....
Και τοσο να κανουν.....αξιζει μια αλλαγη, γιατι η εμπειρια που ειχαμε στον Ταυγετο, ήταν ασχημη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() 17 το τεμάχιο, είχα πάρει από τον Βαγιανέλη αλλά έχουν περάσει 2-3 χρόνια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω γεράσει. ....αλλα οχι τοσο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγώ τους έχω πάντα μαζί μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..Και μιας και η κουβεντα ξεφυγε... Kατι τετοιο εννοω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
... και κάθε φορά που θα θες να βγάλεις (χτύπα ξύλο) το tank τι θα κάνεις? Θα λύνεις τον σφιγκτήρα?
Έτσι ήταν το Varadero του φίλου μου του Θανάση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ποσες φορες θα χρειαστει να βγαλεις tank??? ![]() Kαι, στο φιναλε, δεν ειναι και Η! φοβερη καθυστερηση, σε σχεση με με αυτα που μπορουν να σου προκυψουν στο δρομο ξαφνικα, με τους ταχυσυνδεσμους! ![]() Μαλλον, το ολο concept, αποτελει αποτυχημενη αντιγραφη Ιταλικης "ιδεας", που βολευει μονο τα services της -εκαστοτε- "μαμας"!! (Βασει της οποιας, βλεπαμε καθε 50-100 χλμ και ενα caponord -π.χ.- ακινητοποιημενο, για μια ηλιθια "ψιλολεπτομερεια"!) Last edited by black_hawk; 05-06-2013 at 02:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Η λογική είναι πως με τον ταχυσυνδεσμο σφραγίζει αυτόματα το ντεπόζιτο μολις βγαλεις το αρσενικό. Αν βάλεις απλό σύνδεσμο, αν χρειαστει να λύσεις τους σωλήνες καυσίμου πρέπει να μην εχεις καθόλου καυσιμο μεσα στο ντεπόζιτο γιατι θα χυθει......
|
![]() |
|
|