![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us για περισσοτερες πληροφοριες στο facebook ΄΄Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας ΄΄ Last edited by andkoyki; 06-07-2013 at 23:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα πάω απο Παρασκευή με την Μηχανη. Αν το σκέφτεται κανεις απο Θεσσαλονίκη ας κανονισουμε να κατεβουμε παρέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου οτι χρειαστεις ( οτιδηποτε να ναι )παρε με τηλεφωνο, θα ειμαι και γω παρασκευη, να πιουμε κεφαδακι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο φαίνεται ρε γ@μωτο ... Εάν το ήξερα νωρίτερα θα είχα κάνει αλλα κουμαντα διακοπών ... Το μέρος είναι καταπληκτικό και μπορει κανεις να παει all the way απο χώμα ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή Σαββάτο ο Θανάσης?...
Ωραία φάση φαίνεται... |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το μερος ειναι απιστευτο ειμαι μεσ στα ελλατα !!! το χωριο ειναι στα πεντε λεπτα και εχει πολυ κοσμο, κι οπως ειπα οποιος χρειαστει κατι με παιρνει τηλεφωνο
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο τόπος είναι φανταστικός,
το σκέφτομαι για Σάββατο απόγευμα να στήσω σκηνάκι κ να ακούσω τον Θανασάρα ![]() Θα τον δαγκώσουμε βέβαια ... ειναι ψηλα κ βαριέμαι να κουβαλάω υπνόσακο αλλά..... ................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λοιπόν θα χρειαστουμε 3 κιλά προβατίνα κοντοσούβλι κ ενα γκαζοντενεκέ γεμάτο μπυρες κ πάγο σε σωστή αναλογία να κρατήσει όλη τη νυχτα ![]() Τι περισσότερο να χρειαστούμε ??????????? ![]() α.... κ ο ντενεκες να εχει αυτοκόλλητο : gsforum.gr ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αρβανιτσα απο τα καλύτερα μερη......
μπραβο. .. |
![]() |
|
|