|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χαιρετούρες..
Γιατί οι αναβάτες Χαρλευ δε χαιρετανε
- Φοβουνται ότι θα ακυρωθει η εγγυηση - Το δερμα και τα καρφια είναι πολύ βαρια για να σηκωσουν το χερι - Δεν χαιρετανε μοτοσυκλετες που τις εχουν ξεπληρωσει οι αναβατες τους - Ο αερας μπορει να τους χαλασει το τατουαζ - Είναι μια μορφή άσκησης - Δεν μπορουν να καταλαβουν αν χαιρετας ή πας να κλεισεις τ’ αυτια σου όπως ολοι - Θυμαται την τελευταια φορα που χαιρετησε και καρφωσε το χερι του στο κερατο που εχει βαλει στο κρανος - Είναι πολύ κουρασμενοι απ τις ωρες που περασαν να γυαλιζουν τα χρωμια για να σηκωσουν το χερι Γιατι οι αναβάτες ρετρό μοτοσυκλετών δε χαιρετανε - Δε σε βλεπουν λογω ορασης - Πιο πολύ ακουνε παρα βλεπουνε - Το μανικι του τζακετ εχει σκαλωσει στο τσοκ - Είναι πολύ απασχολημενοι να θυμηθουν αν είναι μια κατω και τεσσερις πάνω ή τεσσερις κατω και μια πάνω - Κοιταζουνε μια καυτη 60αρα να βγαινει απ το μαναβικο - Τα γυαλια τους είναι τιγκα στο λαδι - Το ξεχνανε - Η αρθριτιδα δεν επιτρεπει μη προγραμματισμενες κινησεις Γιατι οι αναβάτες μπεμβε δε χαιρετανε - Το μανιουαλ λεει να μην αφηνεις το τιμονι - Το μηχανακι σου δεν είναι αρκετα παραξενο - Πολύ απασχολημενος να ρυθμιζει το gps, radar, sat nav, ipod, ή να μιλαει στο κινητο. - Τα καλωδια στα χερια του είναι πολύ κοντα. - Δεν οδηγεις τη σωστη μπεμβε - Φοβαται ότι μπορει να παρεξηγηθει σαν φιλικη χειρονομια - Δεν ξερει αν τον χαιρετησες ή του εκανες ####δαχτυλο - Φοβαται μην παθει κρυοπαγηματα αν αφησει το θερμαινομενο γκριπ - Κοιμοταν όταν χαιρετησες - Εκανε conference με τον χρηματιστη του και έναν εμπορο aftermarket katouratech - Εψαχνε το κουμπι auto wave back. Γιατι οι αναβάτες supersport δε χαιρετανε - Δεν οδηγανε αρκετο καιρο για να ξερουν ότι πρεπει - Πηγαινουν πολύ γρηγορα για να καταχωρησουν την κινηση στον εγκεφαλο τους και να προλαβουν ν ανταποκριθουν - Δεν φορας αρκετα γυαλιστερα ρουχα - Αν βγαλουν χερι σ’ αυτή την ταχυτητα θα τους το ξηλωσει ο αερας απ τον ωμο - Είναι απασχολημενοι να φανε ολο το λαστιχο για να μην τους την λενε - Η στολη που είναι φτιαγμενη από καγκουρο-κεβλαρ-σφιχτονάιλον-κατεργασμένο πουτσοδερμα δεν επιτρεπει άλλη σταση εκτος την εμβρυακή - Αν σηκωσουν χερι χανουν την ισορροπια τους - Θα τους μπει μυγακι στο αεριζομενο μερος στη μασχαλη και θα είναι παλι κολαση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χαιρετούρες..
ρε βασιλη πρεπει να σου πηρε πολυ καιρο..............με το φτυαρι..........εεεεε ?????
|
|
|||
|
|||
Σιγά το καιρό..φώναξα ένα φίλο "βρωμιάρη" με JCB και βοήθησε!..
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να προσθέσω!!
Γιατι οι αναβάτες μπεμβε δε χαιρετανε - Προσπαθούν να βρούνε την κόρνα!!! ...εγώ στις αρχές τουλάχιστον, για να μην πότε ακόμα, ανάβω.... το φλας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κάτσε να βάλω και εγώ μια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαλάααρωσε.. Το παραπάνω δεν είναι δικής μου "γραφής" αλλά μου το έστειλαν από το Athens suberbike club.. και ο κολλητός μου είναι ο "βρωμιάρης" με το JCB...και έλιωσα στο γέλιο..ακόμα.. Last edited by VDR; 18-07-2013 at 00:34. |
|
|