|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Είσαι υπέρ της μοτοσυκλέτας ...................
Είσαι υπέρ της μοτοσυκλέτας που φορτώνεται συνεχώς ,με τεχνολογικά και ηλεκτρονικά βοηθήματα,για την ασφάλεια μας οπως λενε,ή εισαι της παλιάς σχολής,να ξέρω δηλαδή τι φτιάχνω τι χαλάει;Αν σου ζητούσαν να επέλεγες εσυ τη νέα μοτοσυκλέτα παραγωγής,ποια "πλευρα" θα ήθελες να υπηρετεις;Την προηγμενη ή την νεα;........................
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είσαι υπέρ της μοτοσυκλέτας ...................
Κάθε μια σχολή έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Αν έπρεπε να διαλέξω, θα διάλεγα σαφώς τη νέα σχολή με όλα τα καλούδια της!!! |
|
|||
|
|||
Δεν είμαι υπέρ των νέων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων,τόσο στις μοτοσικλέτες όσο και στα αυτοκίνητα.Τα θεωρώ αναξιόπιστα και πιστεύω ότι πλέον ένα καινούριο όχημα δεν μπορεί να έχει τη διάρκεια ζωής που έχουν τα παλιότερα.
|
|
|||
|
|||
Είμαι λίγο... με την παλιά σχολή..
Δεν έχει τα καλούδια, αλλά δεν έχεις και πολλά να σε κουράσουν.. |
|
|||
|
|||
+1 κι εγώ!
|
|
|||
|
|||
ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ Κ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΚΛΕΤΑΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ(SERVICE) E?????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εμένα παιδιά μου αρέσουνε τα καλούδια και τα ηλεκτρονικά και ολα τα περίεργα στην μηχανή, στο αυτοκίνητο, παντού.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
αυτο που με ενοχλει ειναι η εξαρτηση απο τα συνεργεια και θεωρω απαραδεκτο το 2009 να υπαρχουν μοτο με παιδικες αρρωστιες και παραμυθια του στυλ ανακληση και αναβαθμηση
αν ποτε το πουλησω παλι το ιδιο θα παρω |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ιστορία της Γερμανικής μοτοσυκλέτας BMW | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 23-05-2009 20:43 |
Η οδήγηση μοτοσυκλέτας ... | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 19-03-2009 12:23 |
Για τους νέους φίλους που εισέρχονται στον χώρο της μοτοσυκλέτας. | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-02-2009 16:02 |
Η σοφία της μοτοσυκλέτας!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 26-01-2009 18:03 |
Οδηγός αγοράς μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας | gtbike | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 29-12-2008 02:00 |