|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποια η γνώμη σας ?
Καλημέρα σε όλους ! Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας σχετικά με το KLE-500. Ένας συγγενής σκέφτεται να το πάρει. Αυτό που χρειάζεται είναι μια moto για :
1.καθημερινή χρήση στη δουλειά (σπίτι-δουλειά περίπου 35km) 2.σχετικά οικονομική και προσιτή 3.στην κατηγορία ON-OFF Απόψεις-σχόλια, άλλες προτάσεις... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποια η γνώμη σας ?
Πες και τιμή και μοντ. που θα πάρει για να πούμε ολοκληρωμένη άποψη (μοντ ρωτώ γιατί από 1995, στο περίπου 97 είχα εγώ, και έπειτα έχουν μεγάλη ζελατίνα).
Last edited by kostas_366; 13-02-2011 at 07:44. |
|
|||
|
|||
Είχα KLE 500 και μπορώ να σου πω πως το μηχανάκι είναι σκυλί. Μπορείς να κάνεις απροβλημάτιστα χιλιόμετρα στην πόλη ή σε εκδομή (σε χώμα είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω γεωμετρίας), αλλά σε καθημερινή χρήση αξίζει τα λεφτα του ως την τελευταία δεκάρα. Ειναι στενό, περνάει άνετα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και δεν καίει υπερβολικά. Παρά αυτά που διαβάζει κανείς σε τεστ, το μηχανάκι έχει όση δύναμη και ροπή χρειάζεται καποιος για να κινηθεί και σε κίνηση και σε ανοικτό δρόμο. Τα μοντέλα μεταξύ τους μηχανικά δεν αλλάζουν ουσιαστικά, (μόνο λόγω κανονισμού καυσαερίων στα τελευταία μοντέλα λείπουν 2-3 ίπποι, αλλά δεν θα το προσέξει εύκολα κανείς), οπότε είναι αισθητικό το θέμα πιο μοντέλο θα διαλέξει ο φίλος σου. Η τιμή είναι value for money, μπορώ να πω και καλύτερη από αυτή που θα βρεί σε άλλα αντίστοιχα μηχανάκια, και όσο πιο πολύ το κρατήσει τόσο πιο πολύ θα τον αποζημιώνει. Αν θελήσει κάποια στιγμή να το πουλήσει, δυστυχως η αξία μεταπώλησης δεν είναι υψηλή, ιδιαίτερα σε παλιότερα μοντέλα, αυτό όμως σημαίνει πως αν ψάχνεται και για μεταχειρισμένο θα βρεί σίγουρα μια καλη ευκαιρία, χωρίς να δώσει πολλά λεφτά.
Αυτά από εμένα Καλή αγορά και καλές βόλτες! Last edited by Πάνος; 13-02-2011 at 10:30. |
|
|||
|
|||
αν σκεφτεται να το παρει καινουριο, στα ιδια λεφτα ειναι και το klr 650 αλλα σε motard εκδοση (δεν υπαρχει πλεον η εντουρο εκδοση)
απο τα δυο καλυτερο για αυτο που θελει ειναι το kle γιατι εχει και 21 τροχο εμπρος για τις λακουβες. με ενα χιλιαρικο ακομη παιρνει και το bmw g650 gs, το οποιο εχει και abs και θερμαινομενα γκριπ, και ειναι λιγο πιο οικονομικο στην βενζινη επισης φθηνο ειναι και το aprilia pegaso αλλαδεν ξερω τιμη ακριβως Last edited by J-P-HELLAS; 13-02-2011 at 20:29. |
|
|||
|
|||
τα kawasaki δεν τα παω και πολυ να σου πω την αληθεια,αλλα μια προταση που εχω να σου κανω για την χρηση που θελει ειναι ενα vsrtom 650 οχι το 1000 μακρια!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παει ψηλα η τιμη, και ειναι δυσχρηστο μεσα στην πολη στους ελιγμους, κοιτα και την ομαδα διας της αστυνομιας, κανεις δεν το θελει γιατι ειναι δυσχρηστο, προτιμουν αλλα μηχανακια |
|
|||
|
|||
mia καλη και οικονομικη λυση ειναι το versus.ιδανικο μεσα στην πολη και μπορει να το βρει σε καλη τιμη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για την τιμη εχεις δικιο!! αλλα για την διας κανεις λαθος φιλαρακι,σφαζωνται για το ποιος θα τα πρωτοπαρει....να μου πεις για τα aprilia που εχουν θα σου ελεγα οτι εχεις δικιο!!! |
|
|||
|
|||
Να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ για τις απόψεις σας
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η γνώμη σας για ελληνικά ποδήλατα! | ortho | Ποδήλατο | 56 | 12-01-2011 01:09 |
Πείτε την γνώμη σας... | ckalfas | Ελλάδα | 5 | 22-09-2010 11:54 |
Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 22:08 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |
1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 12:39 |