|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εύρεση Εργασίας
Μιας και πρόσφατα παθών, πως θα σας φαινόταν μια ενότητα, οπου οι άνεργοι συνάδελφοι μπορούν να γράψουν τι ψάχνουν και αντιστοίχως όσοι έχουν κάποια πληροφορία να την εκθέτουν???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εύρεση Εργασίας
:sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Καλή η ιδέα σου αλλά επειδή κάποιος που ψάχνει για δουλειά ίσως διστάσει να το γράψει για διάφορους λόγους μπορεί να ανοίξει και μια ενότητα από αυτούς που προσφέρουν δουλειά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός και αν η προηγούμενη εργασία του ήταν λαθρέμπορος....δεν είναι ντροπή δουλειά ζητάει κάποιος όχι δωρεά...έτσι το βλέπω εγώ... αλλά σαφέστατα μπορεί να γίνει και μια εγγραφή για όσους έχουν υπόψη θέσεις εργασίας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέψου και την ψυχολογία αυτού που για οποιοδήποτε λόγο έχασε τη δουλειά του. Δεν είμαι αντίθετος στο να ξεκινήσει αυτη η ενότητα αλλά θα βοηθήσει και η προσφορά εργασίας όπου μετά μέσω πμ τα π΄ραγματα είναι πιο διακριτικά |
|
|||
|
|||
Να προχωρήσει...
Καλή ιδέα! |
|
|||
|
|||
Νομίζω πιο εύκολο θα ήταν να γραφουν αυτοί που προσφέρουν θέσεις εργασίας και όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 και πιό ....Διακρητικο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Γιώργο καλή ιδέα όντως! Ισως προλάβει και εμένα προτού ανοίξω νέα αγγελία στα γενικά ζήτησης. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγάπη μου εσύ (Ελλάδα μου εσύ) | erasel | Ελλάδα | 1 | 25-09-2011 11:59 |
Οι 100 ημέρες που θα αλλάξουν τη χώρα και η τελεσθείσα εσχάτη προ | Vagelis Gar | Ελλάδα | 16 | 09-09-2011 05:57 |
Kαφές στην Ορεστιάδα την Τετάρτη 30/03/11 | THANOSEOD | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 30-03-2011 20:45 |
Αφαίρεση εσωτερικού Schouberth | griv_gs | Κράνη | 1 | 31-08-2010 20:53 |