|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόδραση το τριήμερο στα βουνά της Ευρυτανίας
Η Αθήνα δεν υποφέρεται άλλο! Έτσι εχτές το βράδυ μέσα στην βολή του καναπέ ήρθε η γνωστή σκέψη…..’’πρέπει να φύγουμε για τα βουνά’’ Έτσι δίχως άλλο συμφωνήσαμε με την καλή μου μια σύντομη καταδρομική για ‘’πάντα βρέχει’ και Άγραφα. Λέμε λοιπόν να αναχωρήσουμε Σάββατο πολύ νωρίς το πρωί . Προορισμός Κρίκκελο ή Δομνίστα και από εκεί χώμα έως ‘’πάντα βρέχει’’ . Η διανυκτέρευση θα γίνει δίπλα στο ποτάμι με σκηνή ! Κυριακή πρωί αναχώρηση προς Καρπενήσι με προορισμό Αγραφα. Δεύτερη διανυκτέρευση μάλλον στο χωριό των Αγραφων (νομίζω έχει ξενώνα ). Την Δευτέρα επιστροφή προς Αθήνα ( η διαδρομή επιστροφής θα αποφασισθεί ανάλογα με τον χρόνο που θα έχουμε ) Επειδή θα είμαι διπλός όπως είπα οι ρυθμοί τουλάχιστον στο χώμα θα είναι ‘’συνετοί’’ . Όποιος έχει όρεξη είτε μόνος του είτε με την καλή του θα χαρούμε να ακολουθήσει για ένα ευχάριστο ΣΚΔ χωματοασφαλτινου touringστα βουνά την Ευρυτανίας Αντρέας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόδραση το τριήμερο στα βουνά της Ευρυτανίας
Kαλή εξόρμηση φιλαράκι!!
|
|
|||
|
|||
Καλα να περάσετε φιλε!
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ωραία μέρη διαλεξατε Ανδρέα..ειδικά με καυσωνα στην Αθηνα η επιλογή των συγκεκριμένων διαδρομών φαντάζει ιδανική..
να περάσετε καλά.. |
|
|||
|
|||
Με το καλό Αντρίκο !
|
|
|||
|
|||
Προπόνηση ?... Προεπισκόπηση εδάφους και διαδρομών ?...
Ό,τι και να 'ναι, η καλή σου το ξέρει ότι έχεις υστερόβουλες σκέψεις για αυτήν σας την εκδρομούλα στα Άγραφα ?... Πρόγραμμα Καλά να περάσετε! ΥΓ. Ελπίζω να μην μπαίνει και μόνη της στο forum ... γιατί "σε έδωσα" στεγνά !... |
|
|||
|
|||
Φίλε μου Μηνά,
Πριν 2 ΣΚ έφυγα με δύο φίλους Μαίναλο – Πάρνωνα (150χλ χώμα συν άσφαλτο) Όταν γύρισα μου ‘’ήρθε’’ η καταπληκτική και ‘’εντελώς αυθόρμητη ιδέα’’ το επόμενο να πάρω την καλή μου και να πάμε ΣΚ στην Β. Ευβοια για campingπου τόσο της είχε λείψει . (όπως καταλαβαίνεις μετά από την πρόταση μου , σαγιονάρες, τσόκαρα, παντόφλες, πλάστες και όλα τα ευγενή όργανα βασανισμού κρύφτηκαν στην ντουλάπα ) Αυτό το ΣΚΔ πάλι μετά από μηνών συζήτησεις θα πάω το κορίτσι μου στο πάντα βρέχει και στα άγραφα που τόσο πολύ της έχουν λείψει. Όποιος σκεφτεί πως τεχνηέντως και υστερόβουλα κάτι ετοιμάζω για πάρτι μου το επόμενο ΣΚ είναι τουλάχιστον κακόβουλος και παλιοχαρακτήρας Επίσης το siteπου επισύναψες δεν το έχω ξαναδεί στα μάτια μου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!! |
|
|||
|
|||
Μας επεισες ...
|
|
|||
|
|||