|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πωλείται μεταλλικό top case αγρατζουνιστο για 1200 adv
σε αριστη κατασταση.τιμη 279 ευρά
χωρις το μαξιλαρακι για οσους ρωτησουν αλλα με ενα αυτοκολλητακι πισω της apple. μονο και μονο αυτο ανεβαζει την αξια ισα και με 100 ευρω!!!! τηλ: 6980994252. νικος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πωλείται μεταλλικό top case αγρατζουνιστο για 1200 adv
Άχα χα χα χα καλοοοοο εεεεε
|
|
|||
|
|||
αν δεν σαρέσει το χιούμορ μου το κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία φιλαράκι.δεν υπάρχει λόγος για ειρωνία.
|
|
|||
|
|||
SPAM ON
Σωστός ο Νικος! SPAM OFF |
|
|||
|
|||
Για να είμαστε πιο ακριβείς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη Αγγελία
|
|
|||
|
|||
.........
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή ρε γιατρέ για να καταλάβω λίγο...... Είσαι γραμμένος από Δεκέμβριο του 10...έχεις γράψει 6 μηνύματα και μάλιστα χωρίς καλωσόρισμα.....η ειρωνεία πάει σύννεφο και το συνεχίζεις κιόλας και μάλιστα κρίνεις και το χιούμορ του Νικόλα χωρίς να έχουμε δει το επίπεδο του δικού σου χιούμορ ηηηηη την φάτσα σου σε καμιά μάζωξη του φόρουμ....... ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???????? τα μηνύματα σου εδώ εδώ (καλά εδώ έχεις μείνει λίγο πίσω ) εδώ αόριστος.. και εδώ και για να σε προλάβω μάλιστα....... άντε να σου βάλω και τα κλάματα για να σε γλιτώσω από τον κόπο. Νικολα καλοπουλητο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτη η αγγελια επισης ειναι δικια του και λογω των παραπανω που ειπε ο Γιαννης πιστευω δεν την εβαλε : http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...-1200gs-34381/ Και στο δικο μου θεμα για ζητηση πισω καγκελων-βασεων hepco becker http://www.gsforum.gr/%CE%96%CE%AE%C...1200-gs-33346/ χωρις να γραψει τιποτα με πηρε απ ευθειας τηλ, και μου τα πουλησε σε τιμη που συμφωνησαμε και πως ηταν κοπλε, ειδα στις φωτο οτι κατι λειπει κ του λεω να κοψει 20€ για να το παρω εγω, μου λεει κομπλε ειναι! Οταν ηρθε ο κουριερ ειδα οτι λειπει (το φανταστηκα) παραλαμβανω-πληρωνω κυριως και οταν του ειπα να μου δωσει πισω τα 20€ παρ ολα τα sms pm και δεν συμαζευεται αρνηθηκε!Τελικα τα πηρα απο motoraid 25€ με τα μεταφορικα! Αυτα για το φιλο μας Βαγγελη ο οποιος αρχικα μου μιλησε πολυ ξηγημενα και τον εμπιστευτηκα με τη μια λογω forum αλλα απεδειξε το αντιθετο!!! |
|
|||
|
|||
Φιλε Κωστα(τη καλησπερα μου) δυστυχως υπαρχουν λαμογια ακομα και στα πιο απιθανα μερη(οπως στο φορουμ)....!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα επρεπε να ειχα στειλει το δεμα πισω ως απαραδεκτο και να χρεωνοταν ο φιλος αποστολη και παραλαβη (περ.40€) αλλα μετα εγω θα ημουν ο φταιχτης! Δυστυχως ακομα και την τελευταια στιγμη τον πιστεψα πως θα μου επεστρεφε τα χρηματα μολις επαιρνε την αντικαταβολη αλλα μετα εκανε τον κινεζο!!! Αυτο που με ενοχλει ειναι η συμπεριφορα αλλα δεν πειραζει......εδω ειμαστε παλι! Last edited by kwstas; 13-09-2012 at 17:22. |
|
|