![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επεσα πανω σε αυτο τις προαλες...και μου φανηκε ενδιαφερον...
θελεις πχ να κανεις κατι και δεν εισαι σιγουρος οτι το θελεις μονιμα...το περνας 5-6 χερια και οταν το βαρεθεις απλα το ξεφλουδιζεις...και εχεις το παλιο σου χρωμα πισω... Palsti Dip...ενδοφερον καλο εεεε... Λεει οτι αντεχει κανονικα σε πλυσιμο κτλ... κανει ενα φιλμ σαν βυνιλιο απλα βγαινει πολυ πιο ευκολα...και φυσικα μπορεις να το κανεις μονος σου... Last edited by asotosios; 13-12-2012 at 22:49. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ ενδιαφέρον.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις κοιτάξει ποσο κάνει κ ποσα μπουκαλακια χρειάζεσαι για παράδειγμα, μια τετράδα ζάντες η ενα καπο;
Καλο ειναι αλλα μάλλον ασύμφορο. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου το εκανα στα πλαινα του gs12oo και ειναι φοβερο!!κανει μια λεπτη στρωση απο χρωμα!!αντεχει στις γρατζουνιες!27 euro το σπρει!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
από που το πήρες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φωτο αυριο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα απο μενα
Εχοντας τα χακι καπακια στο GSA και προφανως δε παιζει να αγορασω καινουρια μαυρα απο τη μαμα BMW (και το τζοκερ να κερδισω, το αποκλειω!!!! για τα καπακια) μου ειπε ενας φιλος για το Plasti Dip και πηρα ενα δοκιμη ![]() Το αποτελεσμα ακρως ικανοποιητικο ![]() ![]() Απλα εκει που παταει η σελα σκιζει τη μεμβρανη που φτιαχνει το spray αλλα δε φαινεται ![]() Οι παραπανω φωτος ειναι ενα γρηγορο προχειρο χερι για δοκιμη. Δεν επιασε καλα λογω προχειροδουλειας αλλα ο σκοπος ηταν η δοκιμη. Οντως αφαιρειται πολυ ευκολα.Το λεπτο στρωμα βεβαια που περασαμε κοπηκε ευκολα και λογω βιασυνης επιασε και σκονη οταν στεγνωσε (φαινεται στη φωτο πιο πανω). Στο πλυσιμο δεν ειχε θεμα.Μαλιστα, ο φιλος που το χρησιμοποιησε στο αμαξι του , το επλυνε με πιεστικο και δεν χαλασε. Το αποτελεσμα σαν χρωμα ηταν ματ μαυρο. ΥΓ.Πηρα ενα ακομα spray για να το περασω σωστα αυτη τη φορα!!!!!! Last edited by ablithik; 19-02-2013 at 12:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο το αγόρασες;;;;
|
![]() |
|
|