|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πατιναρει
Μου εχει συμβει δυο φορές μετα απο πλύσιμο (χωρις πιεστικό ) να μου πατιναρει για 2 μέρες και μετα σταματάει (1200gs 10/2008).... Επειδή σιγουρα δε παίρνει νερά μεσα, μήπως η αντλία του συμπλεκτη παθαίνει κατι ;;;;
Εχει συμβεί σε κάποιον αλλο ; Καμία ιδέα ; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πατιναρει
ποσα χιλιόμετρα εχεις?????
μυριζει καθομου ή απλα πατιναρει???? |
|
|||
|
|||
55000 χλμ και δε μυρίζει καθόλου . Είχα αλλάξει δίσκο κσι αντλια συμπλεκτη στα 20000χλμ περίπου .
|
|
|||
|
|||
Αναμεσα σην αντλια και το σετ του δισκου υπαρχει ενα αξονακι
που μεταφερει την εντολη συμπλεξης αποσυμπλεξης απο την αντλια στο βολαν. Αν εχει φαγωθει στην ακρη του κανονικα εχει οβαλ σχημα κολλαει και μενει ο συμπλεκτης πατημενος. Αυτο στο λεω γιατι και η πρωτη αλλαγη στα 20000 δεν δικαιολογειται. Τα νερα παλι ισως εισχωρουν εκει και προκαλουν δυσλειτουργια μεχρι να στεγνωσει η περιοχη απο τη θερμοκρασια που αναπτυσσεται. Βγαλσιμο και ελεγχο απο γνωστη πριν βαλεις και τριτο δισκο |
|
|||
|
|||
Πολυ νωρις η πρωτη αλλαγη γιατι??
|
|
|||
|
|||
Αλίμονο δίσκο στα 20,000. Συνήθως θέλει ελεγχο και μόνο μετά τις 100.000. Αρα κάποιο λάκο έχει η φαβα...
Μήπως οταν είσαι σταματημένος συνήθως δεν βάζεις νεκρά, αλλά έχεις μέσα πρώτη και πατάς συμπλεκτη; Μήπως το... σκιζεις με απότομες αλλαγές και γκάζιές ; |
|
|||
|
|||
Για να εχει αλλαξει και αντλια μαζι με το δισκο ο φιλος μαλλον παιζει
πολυ με το συμπλεκτη |
|
|||
|
|||
όταν είχαμε αλλάξει την αντλία (μαζί με το δίσκοο) την είχα δει και είχε φαγωθεί στην άκρη ... είχε πετσικάρει το λάστιχο στην άκρη... και μάλλον είχε οδηγήσει το δίσκο να πατινάρει στα 20Κ.
η χρήση είναι της πόλης χωρίς να περιμένω με το συμπλέκτη πατημένο στο φανάρι. στα 45Κ που άλλαξα press direct τον είχαμε τσεκάρει και ήταν μια χαρά, έχει ακόμα (ο μάστορας είπε). Το μόνο που κάνω (συνήθεια) είναι να κατεβάζω ταχύτητα πλησιάζοντας στο φανάρι αντί ...για πολλά φρένα .... Πασχάλη αυτό που λες μου κάνει .... νομίζω ότι θα το πάω άμεσα για τσεκάρισμα της αντλίας... δε πρέπει να θέλει και πολύ χρόνο! θα σας ενημερώσω όταν έχω νέα ! |
|
|||
|
|||
μηπως η τσιμουχα του στροφαλου εχει ξεραθει και περναει τα λαδια στο σασμαν και εισαι ατυχος!!!!!
|
|
|||
|
|||
οσο και να το σκιζεις ...οσο και να κρατας συμπλεκτη πατημενο στο φαναρι ...τετοια φθορα δεν δικαιολογητε!..ουτε στις πρωτες 20χιλιαδες ...ουτε και μετα απο 35χιλιαδες στο δευτερο δισκο ...
...εμενα με παραξενευει οτι το φαινόμενο σου παρουσιαζετε μετα απ το πλυσιμο!!! ...προσωπικα πιστευω οτι δεν εχει να κανει με την χρηση που τη κανεις ..ουτε και απ τα νερα ...σιγουρα καποια λειτουργια κατα την συπλεξη/αποσυπλεξη δεν λειτουργει σωστα !...ισως οντως υπαρχει καποια διαρροη λαδιου καπου στα περιξ και με το πλυσιμο κατεβαινουν τα νερα και αφηνουν υπολοιματα στο δισκο .....και δυστυχως αδελφε πιστευω οτι μονο ενας πολυ καλος μηχανικος μπορει να σε βοηθησει στη πραξη! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 11-02-2013 at 12:40. |
|
|