|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
karoo 3
....εχει βαλει κανεις?
...ξερουμε αν τα εχει παραλαβει καποιος απο τους εμπορους που εχουν δωσει προσφορα στο φορουμ? ...και σε τι τιμη ειναι? (το ξαναβαλα εδω γιατι στο αλλο θεμα δεν βλεπω να παιρνω απαντηση) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: karoo 3
Tιμη στο mynetmoto περιπου 182 euro με φπα..
Εδω ακομα τιποτα... Μεχρι 3 ζευγη ελαστικα [20kg περιπου],39 euro μεταφορικα....13 euro το ζευγος...συνολο 195 euro + τοποθετηση. Πληρωμη με paypal... Ψηνεται κανεις?? http://www.mynetmoto.com/motorradrei...radreifen.html Last edited by Ακιs; 07-05-2013 at 16:01. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν και εκανα μια προσπαθεια και εβαλα και αλλα 2 στο καλαθι.....και ανεβαζει τα μτφ σε 80.... Last edited by GAGARIN; 07-05-2013 at 17:37. |
|
|||
|
|||
Πόσο εχουν απο τον δικο μας προμηθευτη παιδια;...Μηπως καλυτερα απο εδω;
Τα ελαστικα τα βαζει φιλος αυτες τις μερες σε Vstrom1000,γραφει κι εδω.Θα μιλησουμε και θα ποσταρει εντυπωσεις με την πρωτη ευκαιρια... |
|
|||
|
|||
....εγώ πήρα τα E10 mitas.......περασμένα με 170€....
θα δώσω εντυπώσεις.....λειαν συντόμως |
|
|||
|
|||
απο που ? και ποσο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
A! ok ......ευχαριστω για το link παντως!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Xurxes, γεια χαρά! έχω διαβάσει αρκετά νήματα και φαίνεται ότι έχεις περάσει σχεδόν όλους τους χωμάτινους συνδυασμούς ελαστικών στο adv. σου. Μιας και κατοικώ Σουηδία η κατάσταση διαφέρει από Ελλάδα. (Ελλάδα/Αθήνα είναι δωρεάν εγκατάσταση-ζυγοστάθμιση, εδώ πάει 80€ αυτή η δουλειά) Η ερώτηση τώρα: Θα βάλω 1η φορά χωμάτινα για να πάω σε 3ημερη εκπαίδευση Ο εκπαιδευτής λέει να είναι χωμάτινα με τακούνι σε στυλ Continental TCK80. Τέτοιο στυλ μου λέει. Αν είναι στεγνά θα είμαι ΟΚ με τα Metzeler EXP που έχω τώρα. Αν βρέχει ή έχει ήδη βρέξει, μου λέει ότι θα έχω πρόβλημα, γι'αυτό συνιστά να πάω με χωμάτινα. Έχω πάρει προσφορά για τα εξής με 230€ που είναι υπερβολικά καλή για τα Σουηδικά δεδομένα: 1st 110/80 R 19 59R M+S TL MCE Karoo Front 1st 150/70 R 17 69R M+S TL MCE Karoo Rear Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι το Karoo T. Σώστα? Γενικά να ψαχτώ για Heidenau και Mitas? Και ας πληρώσω παραπάνω από την προσφορά που έχω για τα Karoo? Να συμπληρώσω ότι τα TCK80 τα ξεχνάω γιατί είναι πανάκριβα εδώ με την τοποθέτηση. Για δώσε μια ανάλυση για τα Ε10 τα Mitas που λες ότι έβαλες. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά εδώ είναι πολύ καλή η άσφαλτος και δεν έχει την Ελληνική γυαλάδα και γλίστρα, έχεις ανέβει πιστεύω βόρεια, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Σκοπός μου είναι να κρατήσω τα karoo και να μην έχω βάλε/βγάλε. ευχαριστώ προκαταβολικά εσένα και όποιον άλλον πει την άποψή του. |
|
|||
|
|||
να συμπληρώσω/ρωτήσω κάτι ακόμα:
αν η προσφορά που πήρα αφορά τα Karoo: 1st 110/80 R 19 59R M+S TL MCE Karoo Front 1st 150/70 R 17 69R M+S TL MCE Karoo Rear να ψαχτώ για τα τελευταία Karoo 3? που φαίνονται πιο ασφάλτινα? τα έχει δοκιμάσει κανείς τα Karoo 3? |
|
|