|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"Ποντιακά" και αλλα ανέκδοτα!!!
"Ποντιακά" ανέκδοτα!!!
-Για να ψήνουν τις γκόμενες! _Γιατί οι Πόντιοι όταν θέλουν να διαβάσουν πηγαίνουν στο ποτάμι; -Για να τα μάθουν νεράκι!! _Γιατί οι Πόντιοι φυτεύουν τις καρφίτσες στον κήπο τους; - Για να μεγαλώσουν και να γίνουν κάγκελα! _Γιατί οι Πόντιοι κάνουν έρωτα πάνω σε τρεις κουβέρτες -Για να κάνουν τρικούβερτο έρωτα! _Γιατί οι Πόντιοι πριν κοιμηθούν βάζουν δίπλα τους ένα κομμάτι γλυκό; -Για να βλέπουν γλυκά όνειρα! _Γιατί οι Πόντιοι όταν κατουράνε κλείνουν το παράθυρο; -Για να μην πετάξει το πουλί τους!!! _Γιατί οι Πόντιοι κοιμούνται με το ένα πόδι έξω από την κουβέρτα; -Για να βάζουν τρικλοποδιά στα κουνούπια! ------------------------------------------------------------------------ ΙΔΕΩΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ -Τι σημαίνει αιωνιότης? -Αυτό που ΔΕΝ έχει αρχή και τέλος. -Ωραία! Πες μου ,ένα παράδειγμα. -Η γλώσσα της γυναίκας μου. ΔΥΟ ΤΡΕΛΟΙ Δυο τρελοί είναι πιασμένοι και κρέμονται από τα κλαδιά μιας συκιάς. Σε λίγη ώρα ο ένας αφήνει το κλαδί απ'όπου κρατιέται...και πέφτει! - Γλίστρησες? τον ρωτάει ο άλλος, κρεμασμένος πάντα απ'το κλαδί του. - Όχι, Ωρίμασα! ΟΔΗΓΙΕΣ: ΑΝΑΚΙΝΉΣΑΤΕ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ -Μαρία τρελλάθηκες? Γιατί κουνάς το μωρό? -Κυρία μου, όταν του'δωσα το φάρμακο ξέχασα να κουνήσω το μπουκάλι, όπως μου είχατε πεί! ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΣΥΡΜΑ κ. ΟΤΕ 'Ενας τρελός τηλεφωνεί στον Ο.Τ.Ε. -Βλάβες εκεί? Σας παρακαλώ πολύ, τραβάτε λίγο το σύρμα του τηλεφώνου μου,γιατί είναι πολύ μακρύ? --------------------------------------------------------------- Πάνε ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας στην Γερμανία και αγοράζουν την πιο καινούργια Mercedes. Στο γυρισμό, όταν ήταν καλός ο καιρός ο Κωστίκας πήγαινε με 100χλμ. την ώρα, ενώ όταν ο καιρός είχε βροχές και καταιγίδες πήγαινε με 250χλμ. την ώρα. Οπότε, όταν έφτασαν στην Ελλάδα, δεν κρατήθηκε ο Γιωρίκας και τον ρωτάει: - "Βρε Κωστίκα, γιατί όταν ο καιρός ήταν καλός πήγαινες σιγά, ενώ όταν έβρεχε πήγαινες του σκοτωμού;" Και του απαντάει ο Κωστίκας: - "Μα καλά Πόντιος είσαι; Δεν μας είπε ο πωλητής ότι αυτό το αμάξι, πιάνει 250χλμ την ώρα στο νερό;" |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Ποντιακά" και αλλα ανέκδοτα!!!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 13:04 |
"Στο φως" ο τάφος της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου; | skippybi | Επικαιρότητα | 6 | 22-04-2009 10:14 |
Μοτοσυκλέτα και "παιδικές ασθένειες" | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 23-01-2009 19:10 |